Hi! 
floris rotsaert interiordesign is een veelzijdig ontwerpbureau waar projecten van alle schaal aan de orde zijn. Van interieurarchitectuur over meubilair tot zelfs objecten en gebruiksvoorwerpen.
De stijl van Floris Rotsaert wordt omschreven als doordacht monolithisch en tegelijkertijd zeer gelaagd en verfijnd met oog voor detail.
In elk ontwerp is ruimtelijke rust prioritair. Door de samenhang of contrastwerking van licht, zicht, ruimte, belijning, materiaalgebruik en detaillering komen we tot een kwalitatief interessant ontwerp.
Elk ontwerp is uniek en een nieuwe zoektocht naar de perfecte combinatie van functionaliteit, ergonomie, emotie en innoverende oplossingen. Waarbij we tegelijkertijd rekening houden met het budget en de wensen van de klant.
Persoonlijk contact is belangrijk. Floris wil op die manier de raakvlakken tussen de klant en ontwerper ontdekken. Deze overlapping is essentieel voor een goed, doordacht ontwerp. Zo willen wij garant staan voor duidelijke communicatie en helderheid doorheen het volledige ontwerp- en uitvoeringsproces.
Vanuit een kennismaking schakelen we over naar een eerste schets, die kan leiden tot een volledige opvolging en opgeleverd project. Zo kunt u bij ons terecht voor ideegeneratie tot concepten, maar ook voor de detaillering en 3D beelden. Wij staan in nauw contact met veelzijdige fabrikanten en aannemers en kunnen de opvolging van uw volledige project in goede banen leiden. Op die manier begeleiden, ontlasten én ontzorgen we u doorheen de volledige realisatie.
Benieuwd? Contacteer mij!